Nieuws

PK² bewezen effectief

De Universiteit van Tilburg deed onderzoek naar de PK²'s Welzijnsmonitor en aanpak bij transformerende persoonlijke ontwikkeling .De Welzijnsmonitor dient om persoonlijke ontwikkeling te monitoren

Welzijnsmonitor krachtige innovatie

De welzijnsmonitor is goed nieuws voor iedereen die werkt. Of je nu medewerker bent, eigenaar van een onderneming of lid van de board.

Leiders en leugenaars

In het programma ‘College Tour’ interviewde Twan Huys aartsbisschop Desmond Tutu. Na zo’n negenendertig minuten snijdt Twan een precaire onderwerp aan.

Zonder gevoel geen juiste beslissing

In onze samenleving worden te veel rationele beslissingen genomen, terwijl toch bekend is dat de verbinding tussen ratio en gevoel wijsheid oplevert. Die wijsheid wordt door velen verguisd.

Blair en Bush hebben gelogen

Vrijdag 21 september j.l wond aartsbisschop Desmond Tutu er geen doekjes om in het programma College Tour.

Snuffelen aan Opportunity's

Snuffelen aan opportunity’s:  Onder deze noemer brengen wij de komende tijd een aantal snuffelstages.

Gedrag niet genetisch bepaald

Voortschreidend inzicht in de wetenschap onderbouwt dat gedrag niet genetisch bepaald is. Zo denken is gevaarlijk, omdat het verandering en groei in de weg staat.

Doormodderen of doorbreken

Tijdens hun onderzoek naar de rol van management bij het optimaal benutten van het persoonlijk ontwikkelplan in organisaties, kruisten in 2002 de paden van Paul Kortman en Peter Kemperman.

Primeur Oracle Java specialist Amis

André van Dalen, Delivery Director bij Amis Services B.V., nam als eerste MT-lid deel aan een bijzondere versie van de co-training “De kortste klap naar meesterschap”.