Als we het denken te weten wordt het tijd om te ervaren wat al die theorieën over...

...communicatie, management en leiderschap werkelijk inhouden.

Als we het denken te weten wordt het tijd om te ervaren

Snuffelen aan Opportunity's

Snuffelen aan opportunity’s:  Onder deze noemer brengen wij de komende tijd een aantal snuffelstages. Over wat die kosten kunnen wij u niet informeren, want dat bepaalt u zelf.

“Service is aandacht zichtbaar gemaakt”. Wij verlenen onze service als vanzelf sprekend, dat doen wij al acht jaar. Nu zelfs pro-actief. Wordt het u zichtbaar, dan betaalt u wat het u waard is. Blijft het onzichtbaar, dan betaalt u niets. We hebben dan immers geen service geleverd.

Snuffelstage 1: Kansen Zien.

Bent u op zoek naar mogelijkheden of bent u bevangen door onmogelijkheden of regels? Deze  co-creatie met inspirator Paul Kortman maakt het mogelijk openingen te ontdekken en te benutten, door wat u thans hindert constructief om te zetten in creatieve energie. Durft u het aan om verder te kijken dan het korte termijn en te bouwen aan de lange termijn op basis van duurzaamheid en welzijn? Neem dan deel en bepaal de waarde achteraf. Maak uw interesse kenbaar via telefoon (0651-311362) of email, dan informeren wij u verder.

Snuffelstage 2: Co-creatief Vergaderen.

Samen vergaderen op een efficiënte, inspirerende en creërende manier zodat vanuit verbinding de personen de afdelings- en bedrijfsdoelstellingen als vanzelfsprekend realiseren. De bijdrage van Peter Kemperman als vergadercoach richt zich op het zichtbaar maken van het subtiele communicatieproces van de deelnemers en niet op de inhoud, echter juist op ieders bijdrage. Co-creatief vergaderen levert ieder team, maatschap of management team constructieve inspiratie op.

Wenst u op korte termijn constructief te werk te gaan dan leidt dat op de lange termijn tot minder vergaderen. Wenst u meer informatie of een afspraak bel dan Peter Kemperman op 06 22746499.

Na de sessie bepaalt u zelf wat het u waard is.