Als we het denken te weten wordt het tijd om te ervaren wat al die theorieën over...

...communicatie, management en leiderschap werkelijk inhouden.

Als we het denken te weten wordt het tijd om te ervaren

Persoonlijk ontwikkelplan

Samen werken aan doelstellingen

Het persoonlijk ontwikkelplan is klaar. Wat nu? Wie helpt je nu om je doelstellingen te bereiken. Wordt het weer een vaardigheidstraining of besef je dat het daar nu niet om gaat.

Begeleiding bij realisatie van je persoonlijk ontwikkelplan vertaalt zich bij ons in individuele aandacht voor ontwikkelpunten, zowel  één-op-één als in de dynamiek van een groep.

Het traject dat wij aanbieden voor begeleiding bij het behalen van je persoonlijk ontwikkelplan bestaat uit:


De individuele sessies en de co-training richten zich op doelstellingen, communicatiemodellen en zicht krijgen op onbewuste gedragspatronen. Begrip opbouwen voor eigen gedrag en het effect ervan op de omgeving. Invloed hebben op andermans gedrag en het waarnemen daarvan. Een evaluatie ter afsluiting.

De combinatie van een individuele en een groepsbenadering biedt optimale mogelijkheden voor confrontatie en groei. Bovendien is tijdens de groepssessies de aanpak eveneens zeer individueel. Dit gecombineerd met de realisatie garantie maakt het PoP realisatie programma een topper. Deze Topper komt extra uit de verf omdat de geboden kwaliteit om een alleszins redelijke investering vraagt.

Investering

€ 3495,= exclusief btw; voor in totaal 45 uren begeleiding.

Bijkomende kosten

Horeca arrangement € 495,= exclusief btw

Wilt u meer weten over over individuele begeleiding bij realisatie van het persoonlijk ontwikkelplan laat dan uw gegevens achter.